Sponzorstva

Digital Nomad Lab - Sponzorstva

Kako bi promovirali svoje brandove i stvorio pozitivan imidž s izravnim utjecajem na povećanje prodaje proizvoda i usluga, tvrtka Digital Nomad Lab je uložila sredstva i u sponzorske projekte, suradnju s hrvatskim institucijama. Kao jedna od mlađih kompanija u Hrvatskoj, Digital Nomad Lab svojim sponzorstvima pokazuje odgovornost prema razvoju hrvatskog društva, i to posebice sponzorskim aktivnostima u području kulture i sporta. Ulaganje u ta dva područja pomaže razvoju hrvatskog društva, no spomenuta područja predstavljaju možda i najsnažnije promotivne alate u Hrvatskoj koji zaslužuju svu moguću pažnju i brigu.


Sambo klub Osijek


sambo club1


Sambo klub Osijek nastao je na inicijativu predsjednika Hrvatskog Sambo saveza, Željka Banića, koji je imao u vidu širenje i promociju sporta na području Republike Hrvatske. Pošto je jedan član Sambo kluba Osijek član hrvatske sambo reprezentacije, dobili smo priliku osnovati klub. Klub je osnovan 2013. godine od strane Christiana Uskokovića, Josipa Ivanišića i Marka Torića. Sam proces je brzo napredovao, osnovana je odmah i Sambo akademija, prva u Republici Hrvatskoj.

Član kluba, Marko Torić, pozvan je još jednom u reprezentaciju da nastupi na Svjetskom sambo prvenstvu u Sankt Petersburg koje će se održati od 22. – 24. studenoga ove godine. Uspostavljena je komunikacija s ostalim klubovima koji se bave borilačkim sportovima, dva člana kluba su položili propisane ispite za sudačke i trenerske licence. Vrlo impresivan napredak za kratko vrijeme i za mali klub koji počinje od samog entuzijazma trojice osnivača.

Sambo klub Osijek sastojat će se od dva dijela, sportskog samba i combat samba. Sportski sambo je borilačka vještina koja nema udaraca i s tim dijelom pokušat ćemo motivirati djecu i mlade kako bi se priključili i jednog dana napravili neke rezultate u tom sportu. Soirtski sambo potiče samopouzdanje kod mladih, razvija motoriku, potiče natjecateljski duh, druženje s ostalim vršnjacima, razvija toleranciju i uči upornosti mlade koja se može primijeniti na sve aspekte života. Combat sambo je kompleksniji dio, osim bacanja i poluga postoje i udarački elementi. Taj dio samba će se moći priključiti mladi od 16 godina uz pristanak roditelja. U Combat sambu postoji zaštita koja štiti od udaraca (zubalo, kaciga, štitnici za potkoljenice).

U sklopu Sambo kluba Osijek uspostavljena je i Sambo akademija koja se već sada povezala sa susjednim sambo klubom iz Vojvodine koji prakticiraju sambo već dvadeset godina i koji ima jake rezultate na svjetskoj razini. Tom suradnjom se nadamo podići razinu treninga na viši nivo i naše natjecatelje potaknuti na još bolje uspjehe. Cilj nam postati najbolji sambo klub u Hrvatskoj i odlazak na što više natjecanja van Hrvatske. Uz mlade snage se nadamo da će budućnost samba biti svijetla i da ćemo svojim nastupima u lijepom svijetlu prezentirati boje naše domovine.


 

TOP

Centar za postavke privatnosti

Analytics

Ova stranica koristi kolačiće: Google Analytics. Kako bismo vašu kupnju učinili što jednostavnijom, molimo vas da nam date vašu suglasnost za korištenje ovih kolačića.

Google Analytics

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?